10 Mayıs 2006 Çarşamba

Geçici haller

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Bildiğim kadarıyla Einstein'in elbise dolabında aynı takımdan onlarcası varmış.Gerekçesi her gün ne giyeceğim diye düşünmeye zaman ayırmak istememesiymiş.Bu da sen ben gibi bi insan,düşün artık :)
Neyse,demem o ki,bu elbise seninse ve elbet içindeki de sensen,her gün giymelisin.Zamandan tasarruf diye diil tabi ama,'gitmiş' geçici hallerine çünkü :)

deryik dedi ki...

elbise benim, içindeki de benim. severim kendisini, giyerim sık sık. hatta bakınız ekim sonu halloween postundaki elbise de kendisi. ordaki geçici hal elbiseden çok, zaman ve mekandı galiba. yoksa o benim eskiden avatar fotoğrafımdı.

einstein'in beyni büyüktü. ben benimkiyle anca başa çıkıyorum ve benim beynim kokoş. kuantum fiziği de olmayıversin efendim, herkes her şeye yetemiyo :)

Adsız dedi ki...

Servisle her gün 9-6 yollarına düşmüşken, vatan caddesi'ni ardımızda bırakıp anıt mezarları geçer geçmez sol tarafta koocccaamaannn bir reklam panosu var.Sabah sabah görmemle uyur uyanık halimden zıplamam bir oldu.Nerdeyse senden bakıp dikiverip bi de reklam panosuna asıvermişler geçici haller'e kostüm olan elbiseni:)her sabah seni selamlayarak uyanıyorum güne avatar avatar bakıp :)

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker