29 Ekim 2008 Çarşamba

yasak kalktı. efendim hukukçuların öğrenme süreciymiş bu, gençler daha çabuk işin içine giriyomuş da işte eski kuşak böyle yeni şeyleri anca... anca bizim üstümüzde yani, ne güzel.

18 yaşında bi çocuk daha dur ikazına uymadığı için başından vuruldu. başından. o vatandaşlık kitaplarını filan düzeltsinler: kurallara uyalım, uymayanları vuralım. itinayla. 18 yaş demek, benim güney kampüsün çimlerinde çok kocaman hayal kurduğum mutlu günler demek. ehliyetsizliğimle yırtmışım galiba.

aşağılarda üzmez yazası olarak anılan kanun teklifinden bahsetmiştim. mistır üzmez tahliye edildi ey ahali. zira efendim 14 yaşındaki genç kızın ruh sağlığı hiiiç bozulmamış, çelik gibiymiş, beden sağlığınında sorun yok ya. yaa. üzmez bey de ah kendi nefsine nasıl kızgınmış tüh tüh! çok şükür biz eksiketekler gibi 9 nefsi yok, yoksa yanmıştı ey türk gençliği. 14 yaşında bi kız çocuğu, annesiyle ilişki halinde olan bi adamın tacizine uğruyo. adam 76 yaşında. bi kez daha hatırlatalım, o yaşta bi çocuk için 30 bile "yaşlı". yani o kız için o taciz t-rex saldırısı gibi bi şi. ve kızımızın ruh sağlığı yerindeymiş. ah monşer, modern zamanlarda psikolojik suç-ceza. ya yaa. kamu davası diye bi şi kalmamış ellerinde. o anne-babayla yaşaması gereken kıza acıyorum. çoğu afişe ettiler zaten yeterince, 14ünde hayatını kaydırdılar, bi de bu anne-babayla bırakıyolar. türk adaleti 14 yaşındaki kıza garezlenmiş gibi resmen.

çok ikiyüzlüyüz çok. üzmez beyin zevcesi hanfendi de 32 diş tekmili birden gururla sırıtarak bir kez daha stockholm sendromlu kadınlar listemize, bu kez birinci sıradan yerleşti.

---- neyse çok sıkamiycam kendimi çizgisi -----

dün çok güzeldi, bugün çok güzel. çok pamuk, çok tüy.
bulut bulut. öyle işte. bi doz mutluluk. yetmiyo ama, yetemiyo. acıyo sonra. sonra yine geçiyo, ikinci doz gelince. geçicek ama, güzel olucak. olmalı.

bu aralar nedense tevfik fikret'in evinin önündeki bankları hayal ediyorum bolca. paltoya sarılmış, banka uzanmış, akşamdan kalan gözlerimi denize emanet etmiş, çay içmeyi. soğukta. uyuyakalmayı. uyanıp miskin miskin orda kalmayı. falaan fülün.

öyle bi şiler işte, öylesine.

2 yorum:

ealkilicgil dedi ki...

Keşke normal hayatta da böyle kendimi çok sıkmayacam çizgileri olabilse:)

deryik dedi ki...

çok isterdim yahu. bant gibi araya girseler.

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker