24 Ekim 2008 Cuma

selam dünyalı biz türküz

an itibariyle sevgili tahminen yurtdışından okuyucular, blogger da erişime kapatıldı. bildiğiniz, gördüğünüz, bütün blogspot uzantılı bloglar da. çünkü biz türküz. bilmem ne hocalar ya da devletin işgüzar ama işgörmez bütün savcıları memnun kalmadı diye, içimize kapanırız. üç vakte kadar yine açılırız, yine kapanırız.

kendi bloguma, 2,5 yıldır car car konuştuğum yere ktunnel üzerinden giriyorum. giricem de. böyle kerizlik olmaz. bu yasağa uyulmaz. bu saçmalık bitene kadar da ktunnel, ztunnel, vtunnel, her türlü tünelden ışık görmeyi umucam ben. rss takibinde sorun yoktur diye umuyorum, belki okuyabilenler vardır. rica edicem girin bilmem neler üzerinden. girin, okuyun. okuyabilen de yazsın. pıtrak gibi blog açılsın. her türlü saçma sansür uygulaması gibi, sansüre karşı çıkan blogcuları da vurdu sonunda. uluorta söyleyemediklerini burda söyleyenden tutun, "bugün kitap aldım günlük"çüler bile, kimse kimse kimse yazmıyo. yazamasın. höyt icabında. dikkat hukuk çıkabilir!

ahahaha orhan pamuk'a cevaben kapatıldık gibi. "youtube'unu yemişim, al sana blogger".

ööeeh ama yani. internet canavarı. birilerini rüyasında ısırmış yine.

Kaç vakit sürer bilmiyorum ama ben yayındayım efendim.
tam da size yahya menekşe'nin, hani şu panzerin ezdiği çocuğun davasında "delil yetersizliği" gibi abes laflar olduğunu söyleyecektim. yetmeyen delil neyse. "vücudundaki panzer izi" mesela, keser miydi yetkilileri?

edit: yorumlar mail olarak da geldiğinden ben okuyorum ama ne ordan ne de blogger'dan yayınlayamıyorum. neticede benim blogumdan çok okuyucuların yorumlarını vurdu, bu da ayrı bi ironisi olsun işin.

14 yorum:

ycurl dedi ki...

Simdi haberlerde okudum. Acaba bu yorumu okuyabilecek misin bilmiyorum ama hani AB uyum yasalari hani demokratik yapacaklardi bu ulkeyi. Yasaklanmanin bir faydasinin olmadigi bu ulkede ogrenilemedi ya ona sasirmak gerek. En iyisi interneti kapatsinlar olsun bitsin.

ABİ dedi ki...

çok yaşa..

Arzu Pınar dedi ki...

şaka gibi. adresim çıkar mı yorumda bilmiyorum. http//birdenbire.blogspot.com
ben de yayında ve diğer blogları takipteyim.
bu ne ya...

Adsız dedi ki...

Senin susmayan sesini alkışlıyorum sevgili Deryik. Yasak diyen herkesi de kınıyorum.

Susmak yok!!

Herkesi şu programı indirerek yasak delmeye çağırıyorum:

http://www.ultrareach.com/

Damlo dedi ki...

okuorum,okumaya da devam edeceğim..

Adsız dedi ki...

Siz ve sizin gibi bu tür incelikleri bilen bir kaç blog yazarı yazmaya devam edecek ama çoğunluk yine susturuldu, hatta bunları okuyamayacak bile yazık ki...
"du bakali nolacek" diye diye!!!
"imza:hep"

Adsız dedi ki...

gerçi benden önce söyleyenler olmuştur ama her ihitmale karşı bulunsun.

http://www.ultrareach.com/ bu adresten ultrasurf 9.1 i indir kur.
yaz-oku-yorumla-gene yaz :)

yorgan dedi ki...

dünyam karardı bi anda resmen. mutlu mutlu ülkemde birileri sesini duyuracakları yerde konuşuyorlar, youtube açılcak derken bu geldi başımıza. işte anlayana sivri sinek saz meselesi

mermaid dedi ki...

ultrasurf rulez. öneren arkadaşlara çok teşekkürler

GULTEINEN ENKELINI dedi ki...

basina baski yapalim...

lutfen facebook accountu olanlar "Bloggerin kapatilmasi fikir ozgurlugu ve insan haklarina karsi bir darbedir" grubuna uye olsun...

Sonrasi nedir, hayal gucum calismayi reddediyor!

Damlo dedi ki...

ultrareach!
way be..tşk.ettik valla

Vladimir dedi ki...

Bu ülkede özgürlük yok. Asla da olmadı. Olmayacak da. Gerizekalı itin teki gelip bir karar çıkartıp özgürlük var zannedenlerin çenesini tıkamaya çalışacak her daim.

Adsız dedi ki...

hicbiseycik olmazz

Unknown dedi ki...

http://en.wikipedia.org/wiki/General_Possibility_Theorem
adresinde belirtilen Arrow'un Imkansizlik Teorisi de guzelce ortaya koyuyor ki demokrasi dediginiz sey sadece matematik uzerinden gidildiginde mumkun degil. Bloglari da yasaklayarak, turkce'den baska dilleri yasaklamaktan pek de farkli degil bu anlamda. Bastirildikca daha cok olacak. En azindan ben boyle umuyorum, bugun blog, yarin internet, obur gun postakutunuzdaki mektuplariniz gececek bu sansurden. Bu yuzden simdi yerimizi secmenin sirasidir, haksizliga ses cikarmayanin adalet aramaya yuzu olmaz zira.

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker