27 Ekim 2008 Pazartesi

kavram kargaşası

ay bi an acaba yasak kalktı mı diye bi sevin bi sevin.
jelatin, PBBC ve kendi blogumu açıyorum; velakin hiç fotoğraf yok. diğerlerinde kapılar gibi, taze blogger diyarbakırsulhceza.blogspot.com'un ilk entry'si duruyo. yasaklandın yetmedi, bi de aptala dön kullanıcı. eşeğini kaybettirip, buldurup, "aa aslında o eşek diil, eşeğin resmi" filan.

bütün mahkeme uzmanları konuya tetris düzeyinde aşinalar galiba. ya da windows 95-solitaire. yani demem o ki, bu iş çok zor yonca. beklersin durursun. billur tuz gibi: akar, akar, akar...

yarın çok mutlu bi gün yine de. hafif mahçup.

bu esnada efendim, çekiçle ve nerdeyse kafam kadar olan çiviyle imtihanımdan pekiyi aldım. yıldızlı beş. ama o çivinin tamamının o duvardan geçmesi mümkün diil. duvar direniyo, ben bastırıyorum, boya dökülüyo, ben duruyorum. bi yere kadar. ossun. 2-3 istisna dışında, el işi sergisi gibi oldu kancalarım, çok mesudum. hem daha önce durdukları gudubet yerden kurtuldular. ayrıca bu ara niyeyse fotoğrafla kaplamak üzereyim burayı, boşluktan azizim. neyse işte bakınız fotoroman şahaser:

1- nasıl çivi çaktım?
2- cevap: eğri
3- kısmen renk sırasına göre cam ve kuş ve hatta mum.
4- araklanıcak kolye modeli:hanımlar buraya! koşun model var!
allahım içimde bi cici kız var galiba ya da bu odadan çıkmazsam yakında olucak. çiçekli kolye kilidi filan?! noloor nolorr.

10 yorum:

Damlo dedi ki...

süferlerr

Elsa dedi ki...

aman allahım ne cok kolyen var! çok sevdim duvara askılık takıp üstüne kolye asma süsünü, benimkiler ikeanin o iğrenç dallı budaklı kocaman kolyelik şeyinde duruyorlar, hiç sevmiyorum. ben de yapcem. olley! içimizdeki cici kızlara selam olsun.

mermaid dedi ki...

deryikko
bak girebiliorum yasak kalktı mı ne?

mermaid dedi ki...

bu arada şu incili tam benlik yaaa cok kıskandım

asdfgh dedi ki...

şöyle de bi' şey var deryikimu: http://www.ntvmsnbc.com/news/463973.asp

ben bildiğin dümdüz girdim yani şuraya =)

deryik dedi ki...

evet yahu törenlerle açılmışız ben yokken. e güzel e güzel.

elsa: o dallı şeyi yapma çiçeklerle süsle derim. şaka yapıyorum :)

mermaid: ben yaptım onu. kolay bi şiydi (ki bkz. ben yaptım), dene derim.

Adsız dedi ki...

yaa bayildim o incili kolyeye.nasil yaptin',malzemeleri nereden aldin

deryik dedi ki...

kilit hariç bütün malzemeleri hobbyland'den aldım. istanbuldaysanız eminönü marputçular han'da var, kadıköyde var. ankara için kızılay'daki moda iş hanı. pembemsi olan şeyler yarı değerli taş. misinaya iki sıra boncuk dizip, bitle kapatıp birbirine bağladım. damla olanlar cam boncuk. ikinci sırada bi de kum boncuk var incilerin arasında, yavruağzı gibi bi renk. bilmem açıklayıcı oldu mu? :) tarifim kötüymüş bayaa. kafama göre yaptım işte :)

Adsız dedi ki...

ne kadar yeteneklisin. ne guzell. on parmaginda on marifet. orgu de orebilio musun?? resim de yapabilir misin??insanin icinde olucak, birini yapan otekini de yapabilio nedense.

deryik dedi ki...

yok o bahsettiklerinizin hiçbiri bende maalesef.

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker