10 Ekim 2008 Cuma

burgu

AAAYY!

bu ara böyle bi şi yapıyomuşum ben evde. derin bi nefes alıp onu ay çığlığıyla bırakıyomuşum. nefes alamıyo gibi olduğumda yapıyorum galiba. bazen böyle bi yumruk, tomruk da olur, nefes boruma abanıyo sanki. söküp atıyorum. neyse hırvatlar ve onların afetlerinin yönetimi meselesi bir sonraki emre kadar hayatımdan çıktı, haftasonu geldi ve gelirken eceyi getirdi.

şimdi yemek. açım ama hala burdayım. sonra duş. sonra ekim ankarası.

şu an dünyanın en tüy gibi hafif şeylerini düşünmek istiyorum. çok hafif, beyin hücresi bile gerektirmeyen şeylerden olsun. olmuyo ama. ağır bi gündemim var benim. güzide şarkımızda dediği gibi:
istanbulu sevmezse gönüüül
aşkı ne anlaaaarrrrrr?

daha ne yani. bunun ötesinde bi şarkı yok. gerek yok zira.

şimdi şu an benim olmam gereken yer orası. çok acıyo kalbim bazen blog ya. yorucu bi şi beklemek ve beklerken boş durmamak için avcumu yalamak. akabinde ve detayında, "ilginize mil mersi, size elimizin tersi, ancak kapı önünde kaldırım taşı pozisyonunda iş verebiliyoruz" maili geldi yine. peh.

neyse dedim ya iş güç bitti. şimdi kendimi feci halde kaleme ve kağıda bırakıp, eski yöntem bi şiler yazmak istiyorum. sokakta olmak da istiyorum. içmek istiyorum. onu da yapıcam. tam istediğim gibi olmasa da, napalım.. bi hafta izin kendime. bu izin esnasında ankara fonunda olmamın tek sebebi yukarda bahsi geçen şarkının bi attachment olarak CV'ye iliştirilemiyo oluşudur. oysa ne güzel olurdu. hemen verirdi mesajı. ya da mesela düşünün, hep istediğiniz bi iş var, defalarca hayır demişler, yılmıyosunuz, son başvurunuz ve "kovaladıkça kaçan/ateşböceğim misin" ezgisiyle okuyolar cv'nizi. vuhu. esprili ve yaratıcı, tam ekip çalışmasında ortam şebeği, moral destek olucak ofis elemanıyım.

şimdi yemek ve duş ve sokak. gülü gülü blüg.

2 yorum:

Aydan Atlayan Kedi dedi ki...

Şu cv'ye şarkı ekleme fikrine bayıldım. Yaratıcı fikirler dalında ödül alabilecek kadar iyi bir fikir. Ama bunu yapacak kadar çılgın şirketler bulmak gerek galiba :)

deryik dedi ki...

playlist üzerinde çalışıyorum. "benim ol bugün, yarın ve daima" mesela.

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker