29 Haziran 2008 Pazar

güne küfürle başladım, ağzım kuru zihnim açık

bir pazar günü insan sabahın altı buçuğunda kalkmamalı.
hadi kalktı diyelim, bu iş için olmamalı. ne bileyim, sürpriz kahvaltı hazırlamak için olabilir. çok aşıktır uyku tutmuyodur. bebek emzirmek için olabilir. maket uçak yapıcaktır. ay sabah koşusu bile olabilir yahu. ama iş için, 5 saat uykuyla... cık.

neyse, kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olduğuna dair inancım kuvvetli. ordan kurtarırım belki.

dövmesi olanlara bi sorum var. basit ve yüzeysel bi soru:

sıkılmıyo musunuz?

şimdiye kadar hamle yapmadıysam dövme için, arada kendimden bile fena halde sıkıldığımdan. bi ömür aynı noktada aynı motif... insan evlenirken bile bin kez düşünüyo ve boşanmak dövme sildirmekten daha kolay. üstelik burda kendi kendinizesiniz. vuhuhuu. zor. ikna edin hadi nolur. yoksa niyetliyim ben, ne olacağı filan belli. sadece sıkılmaktan deli gibi korkuyorum. bence zihinsel anlamda hala bi çekirgeyim bu konuda. senseilerden bilgi lazım. ciddiyim. ufak diil ama 15 cm filan dövme. ona göre.

bi de peanutbutter çok güzel sinirlenir. bakınız.

köpükbulut. bulutköpüğü. puf puf puf. güzel gülenlerle güzel günler. dağılabilirsiniz.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

10 seneyi buldu, hic sikilmadim, hatta gozumun onunde olsun diye elimin bir kosesine yaptirmistim. Yaptirana kadar, annemi sikilmayacagima ikna edene kadar 2-3 sene de gecmisti. Yine olsa yine yaptiririm. :)

Dilcun D. dedi ki...

bu "basit ve yüzeysel" soruya benden bir yanıt: hayır, hiiiç sıkılmıyorum! hatta yaptırdığım günden beri ikincinin hayallerini kuruyorum, şu yaz sıcağı, güneşi bilmemnesi bitsin sonbaharda ona da kavuşacağım.
benim dövmem el bileğimde yer alan orta büyüklükte bir motif. gün içinde yüzlerce kez görüyorum onu ama hiç pişmanlık, sıkkınlık vs. hissetmedim. aksine çok seviyorum onu :)
uzun lafın kısası; yaptırın bence! :)

mermaid dedi ki...

ay bunu ben de cok merak ediorum, tel sorunum bu.
sıkılır mıyım?

MOBIUS dedi ki...

Gözün sık görmediği bir yer olursa,-sıkılır mıyım acaba seneler sonra kaygısı taşıyanlar için- sorun olmuyor. Çok sıkılırsanız şekile eklemeler yaptırırsınız vs.
Yok sıkılmıyor insan :)

Semazem dedi ki...

Vücudumda bir dövme olmasını istediğide 8 yaşında falandım, bu 1979- 1981 yılları arasında bir yerlere denk geliyor. Yaptırdığımda ise 35 yaşımdaydım. Bu süre boyunca, özellikle son 5-6 yılda, binlerce motif/desen/resim inceledim ve hep aynı iki soruyu sordum kendime:
1. Neden bu ?
2. Hayatımın sonuna kadar bunu vücudumda taşımak ister miyim ?

Bu sorulara yıllar sonra olumlu cevaplar buldum, onu da omzuma yaptırdım. Basit "tribal" bir motif. Aslında hiç bir özelliği yok sadece beğendim.

Bu arada direk vücut hatlarına göre vücuda desen cizen dövmeciler var. Onları da bir deneyin derim.

deryik dedi ki...

hmm evet sıkılırsam ekleme yaptırabilirim... ve semazem, sanırım bende de bu sorular var. ve sanırım onları çok düşünmemeliyim.

geriye bi atla üç nal kaldı :)

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker