19 Haziran 2008 Perşembe

ankarada dolu.

taaaaam 140 cm uzunluğunda bi fularım var. allahım adeta alice gibiyim, her tür oran-orantı kaydı gitti, ya onlar büyük ya ben. nezleyim. nezleyim. nezleyim. nezleyim. nezleyim. uzun fular seviyorum. anneannemin parıltılarını seviyorum, minik minik ve uyumlu. kardeşimin 6 yıldır doğumgünü kutlamama inadını seviyorum. annemin 6 yıldır en az 6 gün boyunca "bu çocuk niye kutlamıyo" söylenmelerini seviyorum. patronumun "şimdilik boşsun, bi o kadar hoşsun ve ben bir gece ansızın tonla iş yıkabilirim" mesajını-- sevmeyi öğreniyorum. kitaplarımı devir devir devirecek zamanımın olmasını, iş aramaya başlayacak olmayı, akan burnuma rağmen seviyorum. bi anda dolu yağmasını da. hatta itiraf ediyorum, dolu yağarken dışarda olmayı seviyorum. tuhaf bi şekilde büyüleyici geliyo. küçükken de çatıdan dalga dalga akmasını izlerdim. özlüyorum bi de ben of.

gururla- ve sonunda- duyururum: çevre ve kalkınma konusunda eleman arayan varsa, buyrun benim (böyle bi elemanı kim arar, hakikaten bilmiyorum aslında). o çok popüler "sürdürülebilirlik" kelimesini cümleyi geçtim, paragraflar içinde kullanabilirim ve her biri kulağa mantıklı gelir. ama rica edicem "sürdürülebilir sömürü" temalı şeyler olmasın, kaşıntı yapoor. hohoyt böyle de havalı bi işsizim ben monşer, olmayan işleri beğenmem filan.


bu da böyle boş bi perşembe. ne kadar B harfi oldu bi cümlede..

9 yorum:

Zeynep dedi ki...

mezunlar gününde mor bir elbise giyiyorduysan galiba seni gördüm.

Aleksi dedi ki...

deryik sabret, en fazla iki yıl sonra beraber "çevre ve kalkınma dükkanı" açıcaz, paraya para demeyecez, avro diyecez, dölar diyecez.

deryik dedi ki...

sothyz: bak bak bak. insan bi "mirabaağ" der. o bendim efendim.

alx: tükan istiyorum. paralarımız yeşil olsun. hohoho.

Deniz Ural dedi ki...

"Mor elbise" de yazıyı tamamlayan bir nazire gibi olmuş bu arada :)

Deniz Ural dedi ki...

Aai yanlış yazıya yorum bırakmışım yahu, bir üstteki Vajina yzısınaydı o yorum. Ben de diyorum, o kadar içimize dokuna dokuna yazmış kız, benden başka kimse sinirlenmemiş mi? Demem o ki, bahsettiğim nazire, feminist hareketin renginin de mor olmasınaydı ama geçti. :)

Adsız dedi ki...

undp?

Zeynep dedi ki...

yokyok, ben hiç metaforsuz direk bi şey sormuştum.

ya evet, ama birkaç küçük profil fotoğrafından aklımda kaldığınca benzettiğim ve emin olamadığım ama en çok da "merhaba, ben zeynep" diyecek kadar girişken olmadığım, sonradan açıldığımdan gelip de bir şey demedim :)

eternalsunshine dedi ki...

"sürdürülebilirlik" ingilizce versiyonu "sustainability" ile bünyemin bir parçası olmuş durumda. çevreciyiz, yeşiliz, daha çok moruz ama umut var deryikçim. iyi ki var.

ayrıca para paradır. rengine bakmam. :)

deryik dedi ki...

deniz ural: karışıklık olmuş ama öyle de olur, uyar..

isimsiz: undp evet... ah ah.

sothyz: sevinçle zıplardım halbuki. bi dahakine artık.

eternalsunshine: var di mi umut? bence de var. arada bi gizlense de, var orda bi yerde.

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker