12 Kasım 2010 Cuma

kuzgun

bu gün, bu ay, bu yıl bitsin. çiğ damlaları çiğ damlaları. atamadığım çığlıklarla uçan balon şişirelim. uçsun gitsin uçsun gitsin. en sevdiğim şiirlerden birinin ruhunu çağıralım hadi:
...
Amansız gecenle yayıl dört yanıma
Ey unutuş! Kurtar bu gamlardan beni.
  
benim için dıranas fahriye abla değil, olvido. tanıştığımızda ufaktım, okuldaydım, okuduğumuzu anladığımızı ispat için otopsi yapıyorduk kelimelere. sonra ordan kurtardım ben onu, beynimin kıvrımlarından kanıma karıştı. bir zarif taka gibi, tarifi zor. çiğ damlası diyelim. şıp şıp şıp.

10 yorum:

Adsız dedi ki...

geçmiş yazılarını okuyorum da .. hep ailenin kadınlarından bahsediyorsun .. ya erkekleri? baban, deden, dayın vs. sabuş'un ojeleri gibi var mıdır özellikleri?

Adsız dedi ki...

en güzel yazılarından biri bu. üç damla gözyaşı döktüm dıranas'ın başından aşağı. şıp,şıp,şıp

pinar

deryik dedi ki...

adsız: öncelikle, dayım yok. ailemin erkekleri hakkında da yazdım. 1500 post içinde elbet sıraları geldi. ama bariz ama gizlice.

pinar: iyi gelmiştir hem dıranasa hem sana. bana da.

Adsız dedi ki...

peanut butter neden pilini pirtisini toplayip aniden gitti? hani donmustu? :(

deryik dedi ki...

adsız: şimdi bana gıcık olabilirsiniz ama öncelikle, "adsız" yorum sevemiyorum. "rumuz goncagül" bile diyebilirsiniz ama mesela önceki adsızla aynı kişi misiniz? belli değil bu. ben de makine değilim, sıkıntı oluyor. sizin merakınız gibi, bu tarafta da merak ediyor insan. o zaman kapa diyceksiniz, yok kapamam. huyum kurusun.
ikincisi, piinat candır, her şeyden önce canım arkadaşımdır; blog ikincil bir şey yani. sahiden bilmiyorum. kendi en iyisini bilir. keşke geri gelse, gelebilir de. ama bildiğim kadarıyla keyfi yerinde, varsın blogunu kapasın, n'olcek :)

deryik dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
adsız dedi ki...

piinat gider ben gelirim, benim adım da laynıs

deryik dedi ki...

dönücen pek tabii. beklemedeyim merkez.

adsiz diye zilgit yiyen adsiz :) dedi ki...

yok ben yukardaki adsiz degildim.

uzun zamandir takipteydim boyle 1-2 senedir herhalde seni de, piinati da. bloglar arasi zaping yaparken rastlamistim ikinize de. cok keyifle okuyordum walla o yuzden pinat gidince uzuldum biraz. ama varsin mutlu olsun tabii. :) en onemlisi mutluluk.

bu vesileyle kendimi de tanitmis oldum.

deryik dedi ki...

zılgıt değil, estağfurullah. sadece hani adsız2 bile olsa yeter :) ben de üzüldüm ama doktora yoğunluğuna veriyorum, döner bence o. evet evet döner. kesin. dönsün.

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker