31 Ocak 2013 Perşembe

geldi geldi geldi!

Şöyle bi durum:

Pasaportlar geldi! GELDİLER! Pasaport, evlilik cüzdanı, polis kaydı ve verdiğimizi bile unuttuğum daha bir sürü evrak geldi! Ben postacıya aval aval baktım, elindekine baktım, "home office" yazısını görünce de adama 32 dişle sırıttım: GELDİLER!

Tabii orada bitmiyor. pasaportları açıp hevesle yeni vize damgası aradım, tam bir çömezlikle. Yok yok yok, çıldırtıcı! Adamlar koca kağıt iliştirmişler, ona bile bakmıyorum, öyle bir şaşkınlık. Bundan sonra vize yok, oturma izni kartı var; o da 1 haftaya gelecek. Sakin. her şey sakin. "Approved" - tek kelimelik şiir resmen. Sonra Türkiye planları.


Şimdi izninizle, youtube'da birds of paradise videoları filan izleyeceğim. Nezle gibiydim, galiba iyileştim. Bilmiyorum, harika hissediyorum. Pasaportumu başucuma koyup uyuyacağım. Güneş de açtı. Kocaman bi oh çektim.

4 yorum:

Emir Bey dedi ki...

Gördüğüm en garip hayvanlar listesine üst sıralardan giriş yaptılar!

mz dedi ki...

Gozunuz aydin. :)

Arestoktra dedi ki...

Gözünüz aydın. :)

ikinehir dedi ki...

deryikcim, hayirli olsun!

diyecegim su ki, bbc'nin birkac cd'lik bi belgesel serisi var, bu koydugun video oradan. seri cok guzel, sey demisler "national geographic yapiyorsa biz koca bbc olarak nasil daha iyisini yapmayiz!" boyle bi inat hikayesi var ve sonuc mukemmel :) ben hepsini bitirmedim ama niyetliyim, kesinlikle tavsiye ediyorum ben daha iyisini gormedim.

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker