11 Mayıs 2011 Çarşamba

fiyonk

eventdropping, oh yes:
dün iş çıkışı, tombaladan iki sergi açılışı. iki şarap, bi limonata. önce arkeoloji müzesi, sonra antrepo. istanbul'un her hali, her anı pek bi güzel.; ama alacakaranlık en güzel hali. ayrıca bu tür atraksiyonlarda sürekli v.o.gu.e ekibiyle karşılaşıyoruz, gülümseyerek merhabalaşıyoruz ve onlar bir kez daha "e bu kız da burda? ne alaka şimdi?" diye süzüyolar beni. ben şapkadan çıkan tavşanım oysa, bilseler içleri rahatlayacak. böyle de tuhaf bi şi var blög, paralel evren: ben muhtelif şapkalardan çıkıp, muhtelif sihirbazlara "melebaağ" diyorum ve niyeyse muhtelif seyircileri şaşırtıyorum. oysa sihirbaz varsa, şapka varsa, e bi zahmet tavşan görme ihtimalini değerlendirmeli insan. heç işte.

 hop kırpık:  saç kestirmek ferah şey. kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkarmışım gibi bi his.

belirsizlik, düğümlü saçı taramak gibi. açılması lazım, çözülmesi lazım; ama ı-ıh olmuyor. kesip atmak da istemiyo insan, taraya taraya, sabırla açıyo. o taradıkça can acıması, ama acıdıkça daha iyi olması hali var ya, işte o sebeple belirsizlik, düğümlü saçı taramak gibi.

iki gündür sinirden kaşınıyorum gibi. aslında kaşınmıyorum; ama sanki kaşınıyorum gibi bi his. amaan ne çok gibi gibiyim yine.
bi de: gavur ellerde mojitolu sigara alıp da tekilalıyı almayan aklıma şaşıyorum.

7 yorum:

mermaid dedi ki...

fiyonk kadar güzel pek az şey var.:)

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
deryik dedi ki...

mermaid: di mi ya? fiyonk, çözülebilen düğüm.

gürhan gülez: kendimi nerde haklı çıkarmışım ki? durum anlattım sadece. ama evet, genelde haklıyımdır :P

deryik dedi ki...

bu posta gelen yorumlar kayboldu niyeyse.

Adsız dedi ki...

sevgili deryik hanım, sizin mesleğiniz tam olarak nedir acaba? ve üniversitede ne okudunuz? ve ne mastırı yaptınız? ve önerir misiniz? aslında bunları size daha insani bi yoldan sorabileceğim başka bi yol var mı? çünkü blogunuzdan okuduğum kadarıyla benim isteklerimle örtüşen bir kariyeriniz var. bana yardımcı olursanız çok sevinirim ve size telepatik teşekkürlerimi gönderirim. sevgilerimle, -başka bir blog yazarı

deryik dedi ki...

başka bir blog yazarı: valla benim mesleğim/ ne okuduğum ile yaptığım iş birbirinden biraz farklı olup, hele ki bu postta bambaşka görünüyor. ama iletişim sistemimiz ilkel bir şekilde şöyle: siz bana e-mail adresinizi yorum olarak bırakıyosunuz, ben tabii ki yayınlamıyorum; ama size mail atıyorum. mail adresimi blogda vermiyorum, çünkü ısrarla hackleniyor. bu saçma yöntemi geliştirdim ben de :)

mermaid dedi ki...

yaramaz blogger güncellenirken sapıtmış.
fiyonk güzel şey demiştim, yine derim:)

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker