10 Eylül 2008 Çarşamba

ekim listesi diye bi şi var, açılmıyo

şu an saatin 3e bilmem kaç var olmasına inanamıyorum. o kadar ki günü buna şaşırarak geçirebilirim galiba. ne ara oldu ne zaman oldu bu? günün yarısı gitmiş de ben arkasından tıknefes, koşmayı bile bırakmış, nerdeyse el sallıyorum.

"şey pardon bakar mısınız şey yani ben sizi ee tanışabilir miyiz" dedim bi insan kaynaklarına. insana çok ezik hissettiriyomuş. cevap olarak "çekilebilirsin rıfkı" da gelebilir. yorucu. hele söylemek istediklerim söylemeyebildiklerimden uzakken. bugün bi yerde "hayallerinizin peşinden koşun" demiş bi CEO. hayaller dediğimiz şeyler, oynak, değişken, akışkan, fıldır fıldır şeyler oysa ki. benimkiler öyle. 4 yaşımda sirk cambazı olmak istiyodum naber şeker. çatışabilir hayaller. en hayal olanı seçersiniz, hayat hayalinizi beklemede tutar, tutar da bırakmaz, depresyona girmek üzere olduğunuzu sadece sabah yastığınıza söylersiniz, gülümsemek gerekir hep gün içinde. iki dilim ekmak kesmek gerekir, yumurta haşlamak gerekir filan. peşinden koşunmuş. takılıp düşmek serbest sanırım. karamsarım, susun.

birazdan gidip kargoya bi zarf vericem, ne olmasını istediğimi bile bilmiyorum.
sonra önümde 11 klasör, içinde 5-10 bi şiler, okumaya devam.

saat resmen 3e geliyo. dehşet verici. yetişememe hissimi dalgalandırıyo.
ilk kez peynir reyonuna dalmak istedim, hollandadaki olabilir. tuhaf.

2 yorum:

Aleksi dedi ki...

bence peynir için ya van a gitmelisin, ya da illa avrupai bir hava yakalayacam diyorsan fransaya gitmelisin. hollanda da neymiş, peh.
bana sorarsan tabi yerli malı yurdun malı, herkes bunu kullanmalı, otlu van peyniriynen demli çay ikilisini roquefort peyniriylen bordeaux şarabı ikilisine tercih ederim. ben buyum. beni böyle kabullenmeli insanlar.

evet, iyi değilim.

deryik dedi ki...

şey itiraf ediyorum, ben otlu peynir de küflü peynir de pek sevmiyorum. yoksa yani defalarca her peynir reyonuna dalardım diğ miğ diğ miğ. ilk kez oluşu ondan yani.

ama küflüyü en az seviyorum bak, otlu tercihim. küf yemek ne demek yani, saçma bi şi. yokluktan küf yiyolar bi de "lezzet" oluyo. cık cık. yerli malı demişken, ezine severim ben. yaşasın tam yağlı ezine.

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker