1 Eylül 2010 Çarşamba

allianoi inadı.

inatçı insanlarla ilgili sevdiğim tek bir şey var: inatları.

Türkiye Su Meclisi ve Doğa Derneği der ki:


Eylemcilerin jandarmanın ısrarlarına rağmen zincirlerini sökmemeleri üzerine (kendilerini kazı alanına zincirlemişlerdi) İdarenin hukuk dışı inşaatın durdurulduğuna dair bilgi geldi. Eylemciler, kazı başkanı Doç. Dr. Ahmet Yaraş'ın önderliğinde bir heyetin yerinde inceleme yapmasını istediler. Basın mensupları ve kazı başkanı Yaraş'ın önderdiğindeki grup üç yıl sonra ilk defa kazı alanına girerek Allianoi'de incelemeler yaptı. İnşaatın durdurulduğu tespit edildi. Bunun sonucunda eylemciler inşaatın yeniden devamı halinde protestoların devam edeceğini bildirdi ve inşaatın durması üzerine zincir eylemine son verdi. Önümüzdeki haftalarda Allianoi'de bir eylem kampı kurulması planlanıyor.

 sizin benim için ordalar ve zincirliler ve ciddiler. o kadar ciddiler ki devlet şaşkına dönüyor, ne yapacağını bilemiyor, "tamam" diyor, "tamam tamam, lanet olsun deliler ordusu, durduk". inat böyle güzel şey.
başka güzel haberi olan varsa versin.
tutamıyorum, gülüyorum.

2 yorum:

Damlo dedi ki...

benimkini biliyosun zaten!

narsis dedi ki...

vuhuhuuu aldığım tüm kötü haberlere karşı bu su gibi geldi. hahaha yerim sizi ve zincirlerinizi. ancak perileri kara torbalardan kurtarırsak içim rahat olacak, orası ayrı.

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker