15 Aralık 2008 Pazartesi

peh.

geri geldim ben yine. geri gelişler çok şiddetli oluyo, bunu konuşmuştuk. "geri geldim ben yine" diye yazmanın ağırlığını filan, düşünmüyorum artık. bunu da konuşmuştuk. hep aynı şeyleri konuşuyoruz zaten blog zira ben hep aynı şeylerleyim ve değişmedikçe değişmek bilmedikçe şiddet artıyo blog. bunu da konuşmuş olabiliriz.

dönüş otobüsünde madonna'nın nothing really matters klibini rüyamda görüp, ipod'dan bulup, 5-6 kere filan dinledim desem? nerden çıktı, nerden hatırlıyorum hiçbi fikrim yok. ki eminim beni 12-13 yaşımdan beri tanıyan bi azer olsun, bi burcu olsun, bunu ilk kez duyuyolar. evet ben ve kimonolu madonna yol boyu beraberdik. gözümü açıp çikolatalı kek yiyip devam ettim. siyah peruk ve kimono istemiş bile olabilirim.

uyuşturucu bağımlılarının doz arttırması meselesi var ya hani... vücut alışıyo işte, tesir etmiyo bi yerden sonra. onun gibi hallerdeyim. yok o hallerde olmadım da olsam böyle olurdu eminim. ne manalı, ne gerekli açıklamalar bunlar. neyse işte, madonna ve ben düşündük ki şarj aletinden aniden çektiğiniz telefon aslında çok büyük bi acı yaşıyo olabilir. öte yandan şarj aletinizden 5,5 saat boyunca yavaş yavaş çekilmek de işte... pek iyi diil. neymiş: enerji kaynağınıza yakın olun. bunu da konuşmuştuk evet.

ne diyodum, bayram tatili. uzun ve boş günler dolusu. tam, "24 saat"ler. çok güzeldi dememe gerek olmayacak kadar güzeldi. ankaraya geldim. daha aşti'de patronumdan sesli mesaj olduğunu gördüm. nokta.

en sevdiğim the beatles şarkılarını sıralamayı düşünüyodum buraya, unutuyorum. şu anda da üşeniyorum. ama en sevdiğim cat stevens şarkısı moonshadow'dur, bildiririm. morning has broken ise bayar beni azıcık.

bloga geri dönmüş olmak, çok üzgünüm ama fazla ankara bi şi. bi de ağır.
suratsızım, ekşiyim. kör bi falçata hissediyorum midemde. bildiririm.

6 yorum:

ABİ dedi ki...

benim en sevdiğim cat stevens şarkısı ise "sad lisa" dır ki, haddim olmadan yakıştırırım bazen sempati duyduğum insanlara..

Peanut Butter and Black Coffee dedi ki...

Allah Allah hakkaten bilmiyodum ben Madonna'nin o sarkisini sevdigini. Ki guzel sarkidir, klibi biraz acayip olsa da. Ama iPod'unda olmasi enteresan geldi hakkaten.
Bence de insan enerji kaynagina yakin olmali - ama ya enerji kaynagin yoksa napcan? hi? Misal gostermeme gerek var mi?
Hayat bazi zamanlarda, bazi donemlerde, boyle iste. Gicik. Baska aciklamasi yok.
Bi de kiskandim sizi kac gun tatildi ben burda sinavalara calistim simdi de paper yaziyorum valla kabusum oldu.
Of. Hepberaber. Oltugedir.

hep dedi ki...

Sevgili deryik, ankara bi şi, mi şi. iyi yazıyosun.seviyorum seni okumayı.

cat stevensi hiç bilmem ama az evvel merak saikiyle yutubda bulup iki parçayı da dinledim,(abinin ve senin en sevdiklerinden) benim en'im abinin sad lisası :)

ankaraya hoşgeldin, "ankara bi şi" ye de. sevgiler

Adsız dedi ki...

beatles dedin, doz arttırması dedin. bu halde "across the universe" senin için pek güzel bir film olurdu.

ben daha ilk kez bu bayramda izledim ama, geç meç önemli değil, izledim diye şükrediyorum. bayramın çok güzel bir şeyiydi.

izlemişsen bile bir kez daha izle. ben de hatırlatmış olayım :)

deryik dedi ki...

abi: sad lisa da güzeldir tabii, severim ben de.

pbbc: hohoyt ipodumda olmasının sebebi sensin bi kere. 4 tane madonna albümüm var benim, ne doorsun? :) bitsin sınavlar, koş gel. özledim yahu.

hep: teşekkür ederim :) güzeldir cat stevens.

deryik dedi ki...

seda: izlemiştim ama yine izlenir, hep izlenir :)

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker