13 Kasım 2008 Perşembe

frb

bugün aslında ofisteki odamda yalnız olmadığımı fark ettim. tam üç adet oda arkadaşım var. üstelik düzenli olarak göz göze de geliyoruz ama.. şimdiye kadar adam yerine koymamışım kendilerini niyeyse. unutmazsam yarın size onları göstericiim. asla etrafa su dökmemem gerek.
tek ipucu bu olsun..
bütüngeceçalışmamgerekebilirblog.
iki gündür ani ağlama patlamaları yaşıyorum, böyle 3-5 dakika sürüyo zira onları yaşamaya bile vaktim yok. kompakt buhran. işle ilgili diil. ilgili; ama diil.
bi evim olsa kartpostallarla dolu duvarları olurdu. ya da en azından bi duvar/ dolap kapağı. yurt oda(ları)mdaki gibi. onun odasındaki dolap gibi. burdaki odamda o his yok. olsaydı minik minik, hiç beklenmedik köşelerden komik kartpostallar çıkardı, komik kartpostal bulmak zor bazen burda, onun için gitmek gezmek gerekirdi, vesile olurdu.

4 yorum:

birkadin dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
voodoo girl dedi ki...

"..komik kartpostal bulmak zor bazen burda, onun için gitmek gezmek gerekirdi, vesile olurdu."

bu içimi çok acıttı be.

Damlo dedi ki...

kompakt buhran ya.ii demişsin.

Adsız dedi ki...

Merhabalar, ilk iş oda arkadaşlarına isim ver. Münire, Safiye gibi hafif alaturka isimler çok iyi gidiyor. Kesinlikle Yasemin, Fulya, Menekşe gibi cin fikirli ama sıkıcı isimler koyma. Zeynep de iyidir.

İsim seçimini iyi yaparsan göreceksin ki onların da birdenbire bir geçmişi olacak ve ilk doğumunu metaforik olarak gerçekleştirmiş olacaksın. Bol şans.

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker