7 Temmuz 2008 Pazartesi

2 tam gün boyunca saçmalama hakkım var

kaşık büken adamı yenebiliriz blog. enerji yoğunlaşması deniycez. perşembe öğlen 3'te (yerel saatle, evet) topluca beni düşüneceksiniz. sövecek olanlar düşünmese de olur. böyle müthiş bi enerji bulutu, çakra yıkanması, bükülen kaşıklar, işleyen saatler altında, sinerjik bi şekilde kozmos... neyse yani. daha bildik bi lezzetle, hayır duası da işimi görür. içindeki çocuğu kaybetmemiş olanlar peluş ayıcıklarıyla da konuşabilir. bana fark etmez. moral destek vs lazım.

niçün böyle bi şi yapiym ki demediğinizi umuyorum. güvenin bana.
perşembe saat 3. isteyenler için 4 de olur, esneğim.

elimde çok fantastik ve umarım kolay tarifler var. yemek. belirtiym. ben ve yemek ve tarifler ve hatta o tarifleri anlayıp hayata geçirmek. bugün deniycem bikaçını çünkü işim yok gücüm yok boş gezenin boş kalfasıyım ho ho ho. yer gibi kitap okuyorum, yılın en güzel zamanı.

bi de kiraz mevsimi tabii. kiraz kiraz kiraz. ve kayısı.
bi de sinema. böyle insan beynine hasar bi yaz filmi. mis mis.

5 yorum:

Talisman dedi ki...

Kiraz mevsimi..
Sevişme vakti..

ealkilicgil dedi ki...

There is no spoon. :P

Adsız dedi ki...

:))
ya hepsine tamam, yaparız da...
bu kaşık büken adamcağızdan ne istiyosun habire=)
herkesin yeteneği farklı, diil mi ama...

(bi de ben çok özlüorum da, okuyamıyorum burayı vakitsizlikten...biriktiriyorum şimdilik, sonra...)

aysema dedi ki...

Ayıptır söylemesi, tatildeyim, yazlık evimizin bahçesinden silkmeden topladığımız kaysılardan yaptığım reçelin pişmesini bekliyorum. Ve yazınızı beğenerek okudum... Bir kase de sizin için ayırmak geçti içimden. Keşke olanaklı olsa...

deryik dedi ki...

napolyon kirazı konulu iğrenç bi esprinin eşiğinden döndüm.

o adam kaşık büküyosa ben dağları deviririm gibi geliyo efem, ondan. there is no spoon bakınız, belki de yahu. "cidden laaan" hatta.

kayısı reçeli seferberliğine annem 3 kiloyla müdahil oldu. içimiz dışımız marmelat reçel. yine de mil mersi, düşünmek yeter.

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker