31 Ekim 2014 Cuma

brb

Doktor, MR ve fizik tedavi esliginde, kendime koydugum teshis onaylandi: yalanci siyatik de denen seyden olmus, priformis kasimi incitmisim veya bi siler. tam bir wikipedia doktoruyum. zaten agrim yok gibi bir sey artik da maksat duzeltmek tamamen. fizik tedavici "bu kaslar tas gibi, bu kaslarin hali ne" diye beni yogurdu, bi hareketler verdi. sonra ben nerden estiyse "ya aslinda sol omzum agrimasin diye sag tarafa agirlik veriyorum, ondan mi oldu ki?" dedim. o da hevesle sol kolumu incelemeye alip biraz da onun icin "bu kaslar daha da beter, tas gibi, kaskati, uuu" dedi. omuz icin tedaviye devammis. aman da aman saglik raporlari.

burayi kapatmayi, sifirdan baslamayi dusunuyorum bazen. kapatmak derken, durur da iste, islemez. kiraci degilim ya. sonra arsive bakiyorum - hohoho yani. veya Aysin yorum birakiyor (Aysin'in HALA okumasi etkileyici, evet), o sayede hatirliyorum bazi yazilari. bilmiyorum iste. veya bu dedigimi yaparim, haberiniz bile olmaz. gibi gibi. 


yolumuzu aydinlatan fosforlular ve temsili ben.
haftaya 30 yasimi kutlayacagim. yeni yas kararim "asla yapmam" diyecegim seyleri yapmak; cunku "kesin yapacagim" dediklerimi zaten yapmiyorum. nasil? bence cok mantikli. Bir de 30 kedi bulup ortalarina oturmayi, oturup da bir turku tutturmayi planliyorum. Maksat yollar aydinlansin.

5 yorum:

sherlotte holmes dedi ki...

Kapatmak mi :( gecmis olsun bu arada tabii :( (imza: bin yillik okur)

ılgın dedi ki...

kapatma yia. bu aralar twitter'a girmiyorum, ama arada ne yazmışsın diye senin profiline giriyorum. sonra mention denizinde boğulup çıkıyorum :) imza: stalker görünümlü sanılmaktan korkmayan sadık okuyucu

La dedi ki...

:*

Gözde dedi ki...

2006 'dan bu yana haftada bir kontrol ediyorum bir şey yazdın mı diye. kapatmazsan çok sevineceklerdenim.

Aysin dedi ki...

Ehe adım geçince nasıl da kerizcesine seviniyorum:)

Her zaman takipçinim ve bayağı da minnet doluyum aslına bakarsan, muhteşem bir hatırlatıcısın benim için.

Şimdi sıra geldi twitter arşivlerine dalmaya...:)

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker