10 Aralık 2010 Cuma

rüy

dün 11 saat uyudum. habire uyuyomuşum gibi geliyor, aslında tek sebebi eve gidince yapabildiğim tek şeyin uyumak olması. çok yorgunum. en son 11 saatlik kozadan insan olarak çıktım. bayılmakla uyumak arası bi şi, sonra gecenin bi körü gözümü açıp üstümü başımı, elimde hışırı çıkan kitabı/dergiyi filan düzeltiyorum, bi tur da içim rahat olarak uyuyorum. sonra sabah 5.30 gibi bi daha uyanıyorum, yoo dostum yoo, son 2 saati kalmış biri olarak hayatta uyanamam, bulan var bulamayan var, zorla kendimi uyutuyorum. bu sayede bu hafta delirmedim. güzellik sırrım: 12 saat aralıksız (açıklama: sadece 1 çiş molası) çalışıp sonra akşam 8-9 gibi uykuya dalmak.

böyle delirme-delirtme eşiğindeki yoğun günlerin en güzel yanı yapabileceğiniz işlerin giderek artmasıyla gelen bir deli kuvveti, o gazla hiç gerekmeyen işleri de aradan çıkarmanız. mesela bendeniz, çarşamba günü ofisten 1 dakika bile ayrılamayacak kadar yoğunken mini bir sinir buhranıyla akmerkeze gidip geldiysem, arada ongünlerdir ah vah çektiğim 16 punto topuklu ayakkabıyı ve hatta 2 adet 6 den  mus çorap alabildiysem (şok şok şok: deryik alışveriş yapıyor) (speşıl tenks tu: ayakkabıyı avlamama yardımcı olan jella) ve hatta iş çıkışı trafiği denen lanet şeye rağmen gidiş geliş 45 dakikada her şeyi halledebildiysem, sorarım size, adrenalinden faydalı ne var? yaptım, yine yaparım. hoş evime gece 1de gidebildim ve ertesi sabah 6.30'da fönlü, makyajlı ve hatta 6 denyeli bi şekilde işe gittim; ama nolcek yani. sonra da 11 saat uyudum işte, pek bi normal.

biricik kavalyemi bi 5 gündür görmüyorum. görmek ne, doğru düzgün duymuyorum bile. en son uyurken konuştum. bu hafta bitsin, kutlama turu yapıcam. gelip gidip anca yatağımda sızıyorum, ev arkadaşımı bile özledim, o derece vahim.

*
sonra, sonra işte öyle bir iyi niyetle yetiştiriliyoruz ki karşımızdakine bahane bulmakla geçiyor ömür. yok yok, öyle demiş olamaz, biz yanlış duymuşuzdur. yok yok öyle yapmaz, istemeden olmuştur. istiyorlar canım, diyorlar gülüm. kendinizi kandırmayın. bu ülkede kötü şeyler - evet, oluyor. kötü insanlar, evet var. aslında zor değil diyorsam, bunlara rağmen, onlara rağmen. öbür türlüsü kolay olurdu canım.
bi kez daha dikkatinizi çekerim, ben asla "kolay" demedim.

1 yorum:

jelatin dedi ki...

sen de beni 3-5 sergiye götürürsen ödeşiriz :)

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker