16 Mart 2009 Pazartesi

sarı*

oy vermek için ankaraya gidicem ay sonunda. eğer 2 oyla tüm dengeler değişirse kime teşekkür etmeniz gerektiğini biliyosunuz. sağolun sağolun.



*el sabunum mimoza aromalı. sarı sarı kokuyo resmen. yani renklerin kokusu olsa sarı limon filan değil, mimoza olurdu. bu aralar istanbulla bu konuda aynı fikirdeyiz ve ben anlaştığımız için mutluyum.

çiçekler açtıkça içim açılıyo. gözüm havada çiçekli ağaç kovalıyorum. tarifi zor.

siz dışarda bi şiler atıştırırken dünyanın acelesine kapılmış, sandalyenizin kenarına konup o incecik boynunu uzatıp tabağınıza bakan serçeler kadar güzel bi şi yok bence. en azından bu ara. korkak bi merakla. göğsü ve başı koyu renk olanlar erkek, açık renk olanlar dişi. zaten açık renk olanlar daha minik. neyse işte, bilginize.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

gercekten gogsu ve basi koyu renk olanlar erkek, acik olanlar disi mi?ben bilmiyodum.disi ve erkek sinegi birbirinden ayirmasini biliyorum, ogrettiler ama serceleri hakkaten bilmiyodum.

deryik dedi ki...

aynen öyle. küçükken bi "kuşlar kitabı"m vardı da. yeşil başlı gövel ördeğin de mesela dişisi kahverengi-bej renklerinde, yakışıklı olan erkek.

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker