23 Ocak 2012 Pazartesi

evet

merhaba blog, evlendim ben! çok güzel bir cumartesi gününü, çok sevdiğim insanlarla geçirdim. damat pek bir yakışıklıydı, ben de fena bi gelin olmadım sanırım. canımın içi adamın elini sımsıkı tuttum, gözünün içine baktım. insan kendi nikahını anlatamıyomuş, ne garip. herkes bana bir sürü soru soruyor, anca sorulunca anlatabiliyorum. öyle bi haldeyim. mesela, aile cüzdanım var. bence en büyük değişiklik bu. işin resmiyeti kırmızı üzerine dore yazılardan anlaşılıyomuş. resmen anayasa gibi baş köşede duruyor evde.

ankara, elbisem kadar beyaz olmak için, bol bol karlıydı. camdan bakınca kar yağışı görmek, çok güzeldi. sevgili baharımın ilhamıyla, koyu yeşil ayakkabılı, koyu yeşil kravatlı, bol tavuskuşu tüylü bir çifttik. en çok el buketimi sevdim ben, canım çiçekçi. onlarca kişinin adını ayakkabımın altına yazdım, hepsi silindi. hatta ilk silinen kişi kuzenimdi, aynı akşam evlenme teklifi almış. gelin telim niyeyse kopmayan cinstendi, keserek dağıttım. dans ettik, birbirimize pasta bile yedirdik efendim. sonra da bizim gençler tayfasını toplayıp, zıpzıpzıp.

ilkokul kompozisyonu cümlelerimle, ne kadar da akıcı bir anlatım!

ne yalan söyleyeyim blog, elimdeki yüzüğe bakıp hülyalara, rüyalara dalmıyorum - ona bakınca gördüğüm tek şey şu: "bir an önce. hemen. acele". şimdi beni kavuşmalar bekliyor. neylersin ki damadın yanında olmak, öyle kolay değil bazen. olsun. yeter ki olsun. ondan sonrası o kadar çok, o kadar renkli, o kadar güzel, o kadar bizim ki. pamuklara sarmaladığım bir geleceğim var, insan daha ne ister?

öyle işte. şimdiye kadar yazdığım en kişisel post da bu olsun madem. evet dedik biz.

12 yorum:

Adsız dedi ki...

Senin mutluluğuna ölürüm deryik! "bir an önce. hemen. acele" :)(ayşe)

mermaid dedi ki...

Bence yeryüzünun gördügu en zarif gelin oldun.

jelatin dedi ki...

bomba gibi oldun şekeriiim! haydi gel de dedikodu dedikodu dedikodu ! .. .

ikinehir dedi ki...

yaa ben de dedikodu istiyorum ama amerikanyada oturuyorum. kitaplar okuyorum altini ciziyorum, sonra aklima geliyo, bi daha acip fotolara bakiyorum, deryik ne muttesem olmus yaa diyorum, bi daha, 3 kere de masallah! ama cok dedikodu istiyorum ya, nasil halletcez bu isi!

cok mutluluk, cok saglik, cok ask diliyorum, uzun bir omur boyu!

opucukler karlar altindaki dolaresler diyarindan!

Adsız dedi ki...

Cok mutlu ol! Tebrik ederim.

akapucu dedi ki...

cok cok tebrikler, su kadarcik yazidan bile sesin civil civil duyuluyor sanki.

Damlo dedi ki...

Dünyadaki en anlamlı 'evet' O sanırım. üstünden çok geçmese de aynı dönemlerim canlandı gözümde. Dönüp tekrar bi okumalı.

Çok mutlu olun Deryik ve evet o kadar zarifsin ki o beyazlar içinde, bu kadar olur.

Uzakların bir an evvel yakın olması dileğimle.

Adsız dedi ki...

rayrayray nikah öncesi binlerce soru soramadım şimdi talep ediyorum. bana zaman ayır derya, bu konuda konuşmaktan sıkılır mısın öyle bi durum var mı bilmiyorum ama varsa da o raddeye gelmeden beni de aradan çıkar, bi kaktüs mesaisi gerek. fbta stalker oldum yine de elbisenin eteğini göremedim, ne ayakkabını görebildik ne damadın kravatının rengini çıkarabildik =P yani elbiseyi ne ara ayarladın ve diğer tüm detayları da bilemiyorum ama tüyleri görünce vuuu huuu dedim bi, haaaarika! (narsis)

mermaid dedi ki...

Bence narsis ve sen bize gelin. Ya da bsy yapalım görüşelim. Deryik tüm detay ve dedikodulari paylassin, narsis bebeklerle tanissin, ben de mutlu olayim :)

Adsız dedi ki...

olaar, ben varım! (n)

Tugc dedi ki...

çok çok çok mutluluklar ama narsis ve mermaid'e katılıyorum. bi ara ayarlasak?

deryik dedi ki...

ay ben okudum ama cevap vermedim: her şey teker teker ayarlanacaktır efendim!

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker