26 Eylül 2006 Salı

ilahi adaletin tecellisi ve devamı

Her yıl sektirmeden yaşadığım "bu kızın susacağı yok nezlesi" yine benimle. Geveze bir insanın başına gelmesi pek muhtemel olan ses kısıklığıyla mücadele ediyorum. burnum akmıyo, öksürmüyorum; ama hırlıyorum. Dün bütün gün çay+tylol hot+ ballı çay şeklinde geçirip konuşmayı sürdürdüm. Bunların ortasında bi yerde "aslında belki susmak da iyi gelebilir boğazına" gibi bi laf bile duydum tabii ki :)

bu arada dün sabah güne imzamı attım. bi kalktıp ses yok, hırlıyorum. mutfağa gidip çay yapiym dedim, yerde bi not:

"please keep quiet..."

ah dedim, müzik. ya da skype... tüh dedim. derken devamı:

".. while playing sex in your room. hope to co-operate"

NE?!!!?!! sizi bilmem ama ben böyle uyanmıyorum sabahları normalde!! üstünde oda numaram var ama kimin yazdığı belli değil. şaka mı yapıyolar dedim, ciddi duruyodu. cevaben:

"your complaint is not technically possible in my room, it was somebody else, honestly"
yazdım kapıya, beklemeye geçtim.
sinir bozucu bi şi.

okula gidip önüme gelene soruyorum. derken Kara "ahaahah ay yanlış kapıya bırakmışım notuuuu" dedi. ööeeeh yani Kara. üstelik notu yere bırakmışın, bütün katım okumuş olabilir. neyse, en azından konu kapandı. üstelik hırladığımı görünce bana acıdılar. gerçi "bu gecenin nasıl geçtiği belli oldu bak ses gitmiş" diyen kendini bilmezler oldu ama "if the looks could kill" bakışımla çözdüm.


komik bi yer değil aslında burası. sadece bütün komik şeyler bana oluyo, ilahi adalet kapsamında galiba.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

İlginç ...

deryik dedi ki...

dolly-fatale: sinirden atmasaydım tam metni girerdim, daha da iyiydi. teşekkürler.

keep out: e tabi, ilginç de denebilir :)

Elsa dedi ki...

ahaha, belki hırlama sesin falan öyle gelmiştir sonra da utanıp yanlış yere koydum demiştir. hani gece uyurken falan ciğerlerden sesler yükselmiş olabilir dicem ama neyse karışmıyım. :))

deryik dedi ki...

elsa: yok valla gece iyiydim ben, konuşuyodum da, skype falan.. hırlamış olamam :) sabah kötüleştim. ve lakin hangi odaymış, ben niye hiçbi şi duymamışım, hala bilmiyorum...

deryik dedi ki...

lavender: valla burası yurttan ziyade okulun öğrenciler için ayarladığı bi hostel. "oda benim değil mi dinamit kor patlatırım" prensibi işliyo diyebilirim. ve lakin sonuç: anormal iletişim yöntemlerinin iflası :)

Aleksi dedi ki...

o deil de, playing sex ne demektir abi. Make love ın argodaki söylenişi gibi bişi mi?

deryik dedi ki...

alx: valla anlamadım ki... "i didnt play anything" dedim işte. öyle buyurmuş kara, ne diym ben. belki uyku sersemi saçmalamıştır. ya da "oynaşmayın" demek istedi belki de :P

Powered by Blogger

eXTReMe Tracker